Ötletek boltja, Magyar kézművesek boltja


Jogi nyilatkozat


Azzal, hogy belép a www.otletekboltja.hu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A otletekboltja.hu weboldalon található tartalom a Sub Stúdió Kft. szellemi tulajdona. A Sub Stúdió Kft. fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Sub Stúdió Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek értékesítése.

A otletekboltja.hu weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a weboldalon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Sub Stúdió Kft. felelősséget nem vállal. A otletekboltja.hu weboldalon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A Sub Stúdió Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.Otletekboltja.hu

© 2024 otletekboltja.hu

Jogi nyilatkozat
Általános Felhasználási Feltételek
Adatkezelési nyilatkozat
Rólunk
Kapcsolat

 

Webfejlesztés: Sub Stúdió

Kézműves termékek


Kövess minket Facebookon