Ötletek boltja, Magyar kézművesek boltja


Oroszlánfejes ónix ásványkarkötő

YvonneDesign Jewelry

 

Ára:
3 290 Ft
Alkotó: YvonneDesign Jewelry
Postaköltség: 445 Ft
Szín: fekete
Fizetés/Átvétel:
Személyes átvétel: Pomáz
     

Gyönyörű matt fekete ónix és fehér howlit/barna tigrisszem 8mm átmérőjű ásvány gyöngyökből készült karkötők, melyeket egy ezüst színű oroszlánfej díszít. Női és férfi méretben is eltudom készíteni. A karkötő alapja erős gumidamil. 16 cm-es csuklóra illik, de kérésre bővíthetem.

Az ónix ásványról:
Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Az ónix titoktartó; támogat abban, hogy ne fecsegjünk ki a terveinket. Azt tartják róla, hogy megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt.
Az ónix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket. Bánat és melankólia (melyek szintén a negatív energia megtestesülései) esetén is hatásos. Segít a ragaszkodás legyőzésében és a felesleges dolgok elengedésében. Figyelemre, kitartásra és érvényesülésre tanít.
Az ónix a mindennapi életben a fegyelmet és a kitartást, a kivitelezésre való képességet támogatja. Azt a szellemi nyugalmat nyújtja, amelyben letisztulnak gondolataink és mentesek maradnak minden külső befolyástól. Az ónix hozzásegít, hogy újra tisztába legyünk valódi céljainkkal és nyugodtan, a siker tudatában kezdjünk hozzá a megvalósításához.
Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat. A fekete ónix elvezeti tulajdonosát a lényeghez. Segít, hogy legyőzzük a szükségtelen ragaszkodásunkat és a felesleges, lényegtelen dolgokat elengedjük. Meditációkor használva segíti szellemi koncentrációt, hogy a létezés megformálatlan, ősi alapjaira, a gondolatokon, formákon és látszatokon túlra irányuljon.« Vissza

Hasonló termékek

Romantikus elegancia lilában
Romantikus elegancia lilában
1 870 Ft
Karkötő unakit ásványgyöngyből kis medállal
Karkötő unakit ásványgyöngyből kis medállal
3 490 Ft
Barack karkötő
Barack karkötő
2 400 Ft
PINKI karkötők
PINKI karkötők
1 500 Ft


Otletekboltja.hu

© 2018 otletekboltja.hu

Jogi nyilatkozat
Általános Felhasználási Feltételek Rólunk
Kapcsolat

 

Webfejlesztés: Sub Stúdió

Kézműves termékek

Értesülj időben újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!